Vedete care nu zambesc niciodata pe covorul rosu

Vedete care nu zambesc niciodata pe covorul rosu

Exista doua tipuri de persoane in aceasta lume: cei care zambesc cu gura pana la urechi si cele care zambesc in interior. Aceasta regula se aplica si celebritatilor, numeroase sunt celebritatile care considera ca este inutil sa isi arate zambetul stralucitor atunci cand isi fac aparitia pe covorul rosu.

Ashley Olsen

De cand gemenele Olsen au reusit sa isi faca un nume in industria modei se pare ca si-au pierdut muschii faciali. Le-a vazut cineva pe cele doua zambind pe covorul rosu? Atunci sunteti norocosi.

Victoria Beckham

Victoria Beckham este cunoscuta pentru b…h face care acum face parte din imaginea sa. Atunci cand este intrebata de ce nu zambeste niciodata, Victoria raspunde simplu ca ea zambeste in interior.

Kanye West

Chiar daca Victoria Beckham are clasa atunci cand nu zambeste, Kanye ar avea un aer mai cool daca ar zambi putin.

Kim Kardashian

Cine se aseamana, se aduna…la fel ca si fostul sau sot, nici Kim Kardashian nu afiseaza niciun zambet atunci cand apare pe covorul rosu.

Leonardo DiCaprio

Leonardo Di Caprio este rareori vazut zambind pe covorul rosu. Cu toate acestea, si-a petrecut o mare parte din viata in fata camerelor de filmat. Are oare nevoie de o pauza?

Kristen Stewart

Pe langa faptul ca este o actrita de success, Kristen Stewart este cunoscuta pentru expresiile sale faciale. In 2015, actrita i-a marturisit lui Jimmy Fallon ca poate zambi insa nu la comanda.

Bella Hadid

Pe podium sau pe covorul rosu, Bella Hadid se prezinta cel mai adesea cu o expresie impasibila si poate fi considerata o persoana rece. Oamenii ii spun mereu ca pare o persoana rece, intimidanta chiar pe retelele sociale.

Lady Gaga

Interpreta celebrei melodii Poker Face parca face un omagiu versurilor melodiei. Chiar daca parca zambeste mai des de cand a primit un Oscar…

Ce alte vedete cunosti care nu zambesc?

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/340976/ces-stars-ne-sourient-jamais-sur-le-tapis-rouge

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.