Moartea lui Aaron Carter: informatiile oferite de medicul legist care a facut autopsia

Moartea lui Aaron Carter: informatiile oferite de medicul legist care a facut autopsia

La mai bine de doua luni de la moartea lui Aaron Carter, familia acestuia avanseaza o noua teorie. Potrivit logodnicei cantaretului si mamei sale, artistul de 34 de ani nu a murit inecat.

Anuntul a provocat soc in randul unui numar mare de persoane. Pe data de 5 noiembrie, Aaron Carter a murit la varsta de 34 de ani. Potrivit TMZ, care a dezvaluit trista veste, cantaretul a fost gasit mort in cada din baia sa de catre menajera sa. Anchetatorii au declarat rapid ca acesta s-a inecat. Insa, la mai bine de doua luni de la moartea lui Aaron Carter, rudele sale au avansat o alta teorie.

Potrivit logodnicului si mamei cantaretului, medicul legist le-a spus ca nu a gasit apa in plamanii cantaretului, ceea ce, in opinia lor, dovedeste ca aceasta nu s-ar fi putut ineca. Melanie Martin si Jane Carter cred ca fratele lui Nick Carter a murit din cauza dependentelor sale, desi medicul asteapta inca rezultatele testelor toxicologice pentru a confirma sau infirma acest lucru.

La mai bine de doua luni de la tragedie, familia sa spera ca fortele de ordine sa investigheze o presupusa afacere cu trafic de droguri din acea noapte. Melanie Martin a declarat politiei ca a gasit un mesaj text intre Aaron Carter si un barbat necunoscut, care ii cerea 800 de dolari pentru o substanta. Ea a spus ca logodnicul ei a mai scris un mesaj ca nu mai are nevoie de acea substanta dar barbatul continua sa ceara banii.

Familia lui Carter crede ca acesta s-ar fi intalnit cu persoana careia ii trimitea mesaje inainte de a muri si se teme ca ar fi putut lua o substanta care l-ar fi putut ucide. In camera cantaretului, politia a gasit mai multe rezervoare de aer comprimat, precum si medicamente eliberate pe baza de reteta.

Sursa: https://www.closermag.fr/people/mort-d-aaron-carter-cette-revelation-de-taille-lachee-par-le-medecin-legiste-qui-a-pratique-son-autopsie-1684740

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns