TOP 4 Mercedes auto rulate cautate in anul 2020

TOP 4 Mercedes auto rulate cautate in anul 2020

Mercedes-Benz, cel mai bine vandut brand de autoturisme, se afla in topul de popularitate si in anul 2020. Aceasta marca premium a cucerit inimile soferilor pasionati si in acest sezon si se inscrie pe lista celor mai cautate masini ale vremurilor. De peste 120 de ani, compania Mercedes a adus inovatia pe piata auto, iar acest lucru se resimte si la modelele vechi de masini. Exista un top 4 al celor mai cautate Mercedes auto rulate, ultra-dotate, moderne, cu un aspect estetic desavarsit, indiferent de anul de fabricatie. Iata detalii!

  1. Mercedes-Benz CLA 200 LED, eleganta fara limite

Unul dintre cele mai cautate modele fabricate in anul 2019 este Mercedes-Benz CLA 200 LED, care – pur si simplu –  impresioneaza, pana in cele mai mici detalii. Autoturismul cu transmisie automata este sigur si puternic, fiind ultra-dotat cu cele mai moderne functionalitati. Euro 6, benzina, cu 4 usi, vine la pachet cu digital cockpit, speed limit control system, volan multifunctional, traffic sign recognition, sistem de navigatie si o multime de senzori. Cel mai cautat model este gri, de o eleganta desavarsita, ultra-modern.

  1. Mercedes-Benz GLC 300 4Matic Coupe, modelul sport

O alta alegere inspirata este Mercedes-Benz GLC 300 4Matic Coupe, un autoturism versatil si sigur. Cu Fatigue warning system, Distance warning system, Dispozitiv antidemaraj electric si alte functionalitati moderne pe care le integreaza, aceasta masina este perfect adaptabila la conditii de dificile de drum. Pentru ca este extrem de spatioasa, se preteaza pentru familiile numeroase. Design-ul este unul wow, asa cum Mercedes Benz ne-a obisnuit, brandul cunoscut pentru atentia la detalii la nivel de productie.

  1. Mercedes-Benz E 400 4Matic Avantgarde, stilul desavarsit

Imaginea clasica Mercedes-Benz este pusa in valoare de acest model de autoturism, care bifeaza absolut toate criteriile caracteristice brandului. Stilul desavarsit se simte pana la nivelul celor mai mici elemente. Este un autoturism puternic, de 245 kW, respectiv 333 CP, benzina, euro 6, lansat in anul 2017. Chiar si in zilele noastre este extrem de cautat si de apreciat, datorita atributelor sale unice. De la bord, pana la jante, de la caroserie, pana la interior, vehiculul pe 4 roti impresioneaza estetic si functional, prin toate detaliile.

  1. Mercedes-Benz V 250d Avantgarde Extralang, ideal pentru familie

Din seria autoturismelor special concepute pentru familii, nu lipseste modelul Mercedes-Benz V 250d Avantgarde Extralang, extrem de spatios si de confortabil. Vehiculul are 190 CP, nu mai putin de 8 scaune si functioneaza pe baza transmisiei automate. Aceasta masina creeaza nivelul maxim de confort pentru familii si este ideal pentru calatoriile impreuna cu cei dragi. Morotul diesel ajuta la economisire, iar toate functiile ultra-moderne sporesc nivelul de confort pe care il genereaza interiorul bine implementat.

Sute de modele de Mercedes auto rulate, in oferta Auto-leasing.ro

Toate cele 4 modele prezentate mai sus se gasesc in oferta Auto-leasing.ro. Sunt cele mai cautate modele de autoturisme din ultimele luni, dar oferta acestui dealer auto este cu mult mai vasta decat atat. Cu o experienta de mai bine de 10 ani in industria masinilor second hand aduse din tara de lor de provenienta (Germania) in Romania, Auto-leasing.ro este un partener de incredere pentru orice sofer pasionat. Iti ofera o multitudine de beneficii, incepand cu garantia service la orice model de Mercedes auto rulate pe care il vei achizitiona. In plus, ai suport tehnic si posibilitatea sa cumperi prin leasing auto. Merita!

Date de contact

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns