Osaka, Brady, Serena Williams: ce trebuie sa retii din noaptea marilor surprize din cadrul Australian Open

Osaka, Brady, Serena Williams: ce trebuie sa retii din noaptea marilor surprize din cadrul Australian Open

Finala Australian Open le are drept principale protagoniste pe Naomi Osaka si Jennifer Brady. Lacrimile lui Serena Williams, eliminata, au marcat noaptea la Melbourne.

Semi-finalele feminine au oferit in aceasta zi de joi confruntari extrem de diferite. Am avut emotie, nervozitate si intentii intre Serena Williams si Naomi Osaka. Iata ce trebuie sa retii din aceasta noapte a marilor surprize

Cifra: 23

Serena Williams care, la varsta de 39 de ani este cu cateva saptamani mai tanara decat Billie Jean King in timpul semi-finalei de la Wimbledon in 1983 si-a vazut visul de a fi castigatoare zdrobit, de a castiga premiul cu numarul 24 din cariera. Spre deosebire de Naomi Osaka, Serena Williams nu a dispus de acelasi timp pentru a-si pregati si lansa loviturile. Serena Williams a izbucnit in lacrimi in urma acestui esec.

Performantele

La 25 de ani, Jennifer Brady a avut parte de prima finala din cadrul Grand Slem. Americana, fara a straluci, a reusit sa o elimine pe jucatoarea de origine ceha Karolina Muchova, 6-4, 3-6, 6-4. Dupa ce a trecut prin numeroase emotii, a reusit sa faca performanta. Inca sub socul performantei realizate, aceasta a declarat ca nu isi mai simte picioarele, ca inima ii bate cu putere si ca picioarele ii tremura groaznic.

Informatii

Dupa infrangerea lui Rafael Nadal in meciul impotriva lui Stefanos Tsitsipas, Novak Djokovic este sigur ca va reusi sa bata unul din recordurile pe care le are in vedere de mai multa vreme: cel al numarului de saptamani petrecute in varful clasamentului ATP. Pe data de 8 martie sarbul va sarbatori saptamana cu numarul 311 ca numarul unui in clasament. Cu o saptamana mai mult decat Roger Federer in trecut.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns