Se pare ca Nicolae Badea vrea sa preia dinamo, impreuna cu Lucescu si Copos

Se pare ca Nicolae Badea vrea sa preia dinamo, impreuna cu Lucescu si Copos

O mutare extraordinara pentru Dinamo, cand Nicolae Badea a declarat pentru Fanatik urmatoarele:

„De ce ma mai intrebati pe mine de soarta lui Dinamo? Dumneavoastra nu stiati ca sunt comunist, expirat, nepriceput, si ca nu am viziune? Intrebati-i, mai bine, pe cei care au vizune! Si acum mai vad pe zidurile din Floreasca suavul indemn: Pleaca, Badea! Comunistule, pleaca! Ei, uite ca am plecat! Asa ca mai bine sunati specialistii! Eu mai mult de 4 campionate, 6 Cupe, o Supercupa si o calificare in primavara europeana, nu am putut!

Am primit foarte multe telefoane pe tema asta, dar un lucru va pot spune cu certitudine: de unul singur nu vreau sa revin la Dinamo! M-am tot gandit de ieri, de la faimoasa conferinta de la coafor, sa-i propun lui George Copos sa mi se alature si sa venim impreuna la Dinamo. Dupa cum stiti, George e cel mai mare dinamovist in viata, chiar daca nu o recunoaste. Plus ca el are si experienta cu leul asta… daca mai tineti minte, si George a anuntat la un moment dat ca vinde Rapidul pe un leu. Deci, e un cadru familiar pentru acest dinamovist bine camuflat. Ar fi frumos sa vorbesc cu George Copos si sa facem o mutare, cum va place voua ziaristilor sa spuneti, de senzatie in fotbalul romanesc. Dar, cu o singura conditie: eu sa platesc leul, iar George, restul! Din ce stiu eu, ii merg bine afacerile…

Sunt convins ca George, daca as reusi sa-l conving, l-ar readuce la Dinamo pe Mircea Lucescu. Lasand la o parte istoria lui Mircea, ei sunt foarte buni prieteni. In plus, milioanele lui Lucescu ar face mult bine clubului unde a crescut si a ajuns la marea performanta. Vedem ce va fi, poate reusesc imposibilul!”

Se pare ca Ionut Negoita este dispus sa renunte la pachetul majoritar de actiuni de la Dinamo, si sa faca loc lui Badea. Problema majora este ca Dinamo are o datorie de 1.8 milioane de euro, datorie care va fi preluata de Badea, daca acesta se decide sa cu adevarat sa faca acest pas.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns