Test drive Audi Q8

Test drive Audi Q8

Audi Q8 are o forma diferita de SUV sportiv, acesta are garda la sol ridicata, este turtit si lat. Este o masina impresionanta cu  blocuri optice noi, cu LED, grila masina cu 8 laturi de culoare gri – muchia interioara este cromata, geamuri fara rama si un hayon imens cu o banda LED pe fundal negru care uneste stopurile.

Audi Q8 are dimensiuni mari, mai exact 4,99 metri lungime, 2 metri latime si 1,7 metri inaltime, poate parea masiv dar este mai degraba robust. Garda la sol a acestei masini este de 25 centimetri iar incarcarea bagajelor va necesita mai mult efort. Daca esti in cautarea unei masini cu portbagajul mai incapator atunci acceseaza acest website.

   Cu ce mai este dotata Audi Q8

Audi Q8 ofera suficient spatiu pentru 5 persoane insa este foarte util reglajul individual al celor doua zone care compun bancheta spate. Cele doua pot fi date mai in fata iar spatarul poate fi inclinat. In plus pasagerii din spate vor avea parte de aeratoare si de doua prize tip bricheta.

Portbagajul este unul imens iar polita textila se retrage electric la deschidere.  Vizibilitatea in partea din fata este buna dar deplasarile in marsarier sau parcarile au nevoie de o camera video sau de senzori de parcare.

Bineinteles ca SUV-ul Audi este dotat cu sistemul de tractiune integral Quattro. Astfel 40% din cuplu se duce catre rotile din fata iar 60%  catre puntea spate. In momentul in care va fi nevoie de asta cea mai mare parte a cuplului se va duce catre puntea care are tractiunea mai buna.

Asa cum ne-am astepta interiorul lui Q8 este tipic pentru Audi. Aici vom regasi materiale de top, finisare ireprosabila, soliditate. Mai mult de atat varful gamei de SUV-uri Audi este invadat de ecrane de 12,3 inchi, 10,1 inchi si 8,6 inchi.

Scaunele sunt ventilate si incalzite, lemn si aluminiu pe bord, console si usi cu un reglaj electric pe toate directiile. La fel este si volanul. Benzile luminoase de pe usi si linia bordului pot fi configurate in diferite culori. Audi intagreaza tableta sistemului de infotainment in linia bordului. Mai mult decat atat ecranul ofera interiorului o linie naturala.

Soferul poate selecta nivelul de asistenta oferit de masina doar dintr-un simplu buton.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *