Brexitul poate crea panica in randul investitorilor

Brexitul poate crea panica in randul investitorilor

Presedintele UBS, declara ca in acest moment este posibil sa avem o greva din partea investitorilor. Aceasta greva are loc din cauza confuziei care s-a creat in urma brexit-ului.

Axel Weber declara: ”Cred ca ati observat, din cauza Brexitului dar si a conflictelor comerciale, ca a avut loc o crestere enorma a incertitudinilor. Incertitudinile au fost intotdeauna rele pentru investitori. Dar ceea ce observam acum, si o observam in baza noastra de clienti, este aproape o greva a investitorilor”

Acelasi Weber, a continuat: ”Modul in care vad eu lucrurile este ca in timp ce dobanzile sunt foarte, foarte scazute, iar costurile investitiilor se afla la un nivel scazut istoric, incertitudinile daca aceste proiecte vor da rezultate, daca regandirea lanturilor de productie va da rezultate, fie ca acestea sunt in China sau pentru europeni in Marea Britanie, sunt uriase. Iar oamenii nu vor lua aceste decizii pana nu vor fi luate deciziile politice”.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns