Robert De Niro: un al saptelea copil la 79 de ani

Robert De Niro: un al saptelea copil la 79 de ani

O stire demna de un al treilea Oscar: Robert De Niro, care implineste 80 de ani in august, tocmai a anuntat la ET Canada ca i s-a nascut un al saptelea copil. Interviul era despre viitorul sau film „About My Father”, iar in timp ce reporterul vorbea despre cei sase copii ai sai, De Niro a intrerupt-o brusc pentru a corecta: „Sapte, de fapt, mi s-a mai nascut un copil…”

O surpriza totala, deoarece, potrivit ultimelor stiri, starul din Raging Bull era despartit de ultima sa sotie, Grace Hightower, care i-a impartit viata timp de mai bine de treizeci de ani. Un divort complicat, in timpul caruia actorul a trebuit sa se lupte pentru a obtine dreptul de vizita asupra fiicei sale Helen, acum in varsta de 11 ani. De asemenea, fosta sa sotie l-a dat in judecata pentru ca i-a injumatatit pensia alimentara lunara pe care trebuia sa i-o plateasca. Actorul, care castiga aproximativ 30 de milioane de dolari pe an din afacerile sale profitabile in domeniul hotelier si al restaurantelor, isi justificase actiunea prin scaderea veniturilor in urma pandemiei de Covid.

Relatie noua

Nu se stie nimic despre numele bebelusului sau numele mamei, De Niro nu a dat detalii despre aceasta veste. Potrivit Page Six, ar putea fi Tiffany Chen, o profesoara de tai-chi pe care a cunoscut-o la o filmare, mult mai tanara decat el, care a aratat luna trecuta o frumoasa burtica rotunda… Acest nou copil mareste clanul care numara deja sase mostenitori: cu prima sa sotie, Diahnne Abbott, actorul a crescut o fiica, Drena, 51 de ani, si un fiu, Raphael, 46 de ani. In 1995, in timp ce avea o relatie cu modelul si actrita Toukie Smith, i s-au nascut gemenii Julian si Aaron, in varsta de 27 de ani. La acestea se adauga Elliot, 24 de ani, si fiica sa mentionata mai sus, Helen Grace, 11 ani, cand si-a impartit viata cu Grace Hightower.

De origine italiana prin tatal sau, actorul s-a bucurat intotdeauna de rolul de pater familias, urmarind indeaproape carierele copiilor sai. Nu-mi place ca copiii mei sa plece, cu exceptia cazului in care au cu adevarat un motiv sau o slujba care ii ia de aici”, a declarat biograful sau Shawn Levy. Cred ca italienii au o abordare corecta, deoarece comunitatea ramane unita, stii, toata familia locuieste in mai multe apartamente din aceeasi cladire. Este un lucru bun daca se poate face acest lucru.

traditionrolex.com

Intrebat de Page Six, biograful actorului a declarat ca a fost uimit de vestea noii paternitati. Am cazut de pe scaun”, a declarat Shawn Levy. Va avea 102 ani cand copilul sau va absolvi facultatea, este o nebunie. In acelasi timp, trebuie sa spun ca este un tata grozav. De fapt, una dintre cele mai mari realizari ale sale in viata este ca isi tine copiii si fostele iubite aproape de el.”

Sursa: https://fr.news.yahoo.com/robert-niro-septi%C3%A8me-enfant-%C3%A0-132500047.html

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns