Alexei Navalny isi ofera cateva luni de recuperare inainte de a se intoarce in Rusia

Alexei Navalny isi ofera cateva luni de recuperare inainte de a se intoarce in Rusia

Opozantul rus, otravit in urma cu cateva luni, Alexei Navalny, a dat asigurari ca se simte din ce in ce mai bine si ca isi va oferi cateva luni de recuperare inainte de a se reintoarce in Rusia, conform unui interviu acordat unui celebru Youtuber.

Inca imi tremura mainile. Daca pun mana pe o sticla de apa stiu deja ca va fi destul de amuzant. Insa sunt din ce in ce mai bine, din fericire. Acesta este primul interviu acordat de avocatul si militantul anti-coruptie in varsta de 44 de ani, unui jurnalist rus de cand a fost externat din spitalul berlinez in care era internat. A fost o perioada cu adevarat neplacuta, au fost momente in care doar incercam sa ma ridic din pat, nimic mai mult. Mai apoi, m-am recuperat destul de rapid.

Intrebat cu privire la perioada de convalescenta din Germania, Aexei Navalny a spus ca nu stie, ca nu isi aminteste nimic. Navalny a declarat ca i-a declarat pe medici dupa ce si-a revenit cat va dura perioada de convalescenta, cat va dura pana cand mainile nu ii vor mai tremura: medicii i-au raspuns ca recueperarea depinde de fiecare pacient in parte, de organismul si de ambitia fiecaruia in parte. Spera ca nu va dura totusi un an cum au zis medicii, spera ca tot acest cosmar se va incheia in mai putin de doua luni. Navalny a spus ca nu exclude idea de a nu se intoarce prea devreme in Rusia.

Trei laboratoare europene au ajuns la concluzia ca otravirea sa a avut loc cu un agent neurotoxic de tip Novitchock, conceput in scopuri militare in epoca sovietica si al carui efect asupra oamenilor nu sunt foarte cunoscute. Alex Navalny a inceput sa se stimta foarte rau incepand cu data de 20 august, aflat la bordul unui avion care il ducea spre Siberia, in timp ce se afla in campania electorala.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *