Iohannis declara: PSD-ul se teme sa mearga in parlament pentru validare

Iohannis declara: PSD-ul se teme sa mearga in parlament pentru validare

Claus Iohannis a declarat la adunarea regionala a organizatiilor PNL, despre ultimele respingeri pe care acesta le-a facut: „Am fost nevoit nu o data, nu de doua ori, de trei ori sa refuz remanierea ceruta cu obraznicie”, afirma acesta.

Acesta a mai declarat: „Vedeti foarte bine ca se iau la PSD noi decizii pe care trebuie sa le blochez, pentru ca Romania risca să fie distrusa de PSD. In toti acesti ani am reusit sa oprim foarte multe erori, dar PSD nu a invatat nimic. Ati urmarit cu siguranta ultimele etape de asa-numite remanieri. PSD a pierdut majoritatea in Parlament, dar ii este frică sa mearga în Parlament sa isi ia votul de validare si atunci am fost nevoit nu o data, nu de doua ori, de trei ori sa refuz remanierea ceruta cu obraznicie. Romania nu va putea niciodată sa progreseze așa, in acest stil PSD-ist, insa exista oameni pregatiti care pot sa conduca onest, cu responsabilitate si pe multi dintre ei ii vad astazi in aceasta sala”.

In aceeasi declaratie a mai adaugat ca: „indepartarea definitva a PSD de la putere se produce in timp, doar prin vot, printr-o prezenta consistenta si constanta la urne”.

Este clar ca alegerile nu vor fi usoare, insa Presedintele Claus Iohannis are incredere in Romani si in puterea lor de decizie.

Sursa foto: https://reporterglobal.ro

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *