In ce masura afecteaza pandemia Covid-19 piata imobiliarelor

In ce masura afecteaza pandemia Covid-19 piata imobiliarelor

Epidemia de Covid-19 a afectat si piata imobiliarelor. Dezvoltatorii de locuinte, spatii industriale, spatii comerciale sau vanzatorii de terenuri depun eforturi spre adaptarea noilor conditii de piata. Click aici pentru a decoperi care sunt aceste conditii.

   Anul 2021 va fi mai bun ca 2019?

„Imobiliarele au fost, sunt și vor fi întodeauna o opțiune de investiție, la nivel global, iar crizele, de orice fel, au arătat acest lucru. Chiar dacă este una dintre primele industrii care resimte efectele creșterilor economice sau ale unei recesiuni, real estate-ul le-a traversat de fiecare dată și a rămas în top pe harta fiecărui investitor.” sustine Codrin Matei, Managing Partener, Crosspoint Real Estate.

Procesul de maturizate a pietei rezidentiale poate accelera in perioada urmatoare. Proiectele mixed-used si smart-house vor deveni obligatorii in materie de dezvoltari rezidentiale  „Oamenii au observat, cu atât mai mult acum – lucrând de acasă – cât de important este acest spațiu. Cât de important este să ai spații disponibile pentru mai multe tipuri de activități, precum un spațiu dedicat unui birou sau terase mari, care să ofere posibilitatea de a fi confortabil, în așa fel încât să fii productiv”, sustine Bogdan Iliescu.

Proiectele rezidentiale care vor aparea pe piata in perioada urmatoare se vor bucura de o calitate superioara „Pe lângă factorii deja menționați, dezvoltatorii vor fi și mai atenți la un layout mai bun și mai eficient al clădirilor, spații comune sigure, spații generoase de joacă pentru copii și de agrement, împreună cu toate facilitățile necesare unui complex rezidențial” mai explica Iliescu.

Se pare ca piata rezidentiala nu este atat de grav afectata de pandemia de Covid-19. „De asemenea, investitorii văd acum sectorul rezidențial ca pe o investiție și mai sigură decât în trecut, iar apetitul lor pentru noi proiecte de locuit devine tot mai mare. Suntem încrezători că segmentul rezidențial va avea beneficii și rezultate foarte bune post pandemie, mai ales pe zona calității, ceea ce arată că această piață se va maturiza cu adevărat.” a mentionat spre final Bogdan Iliescu.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns