Viorica Dancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere caderea guvernului

Viorica Dancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere caderea guvernului

Viorica Dancila a declarat ca “este periculos” ca tocmai Klaus Iohannis, presedintele tuturor romanialor, cere demiterea guvernului. Aceasta ne da de inteles ca motiunea de cenzura care va avea loc Joi, nu va trece mai departe.

„Ce este periculos este faptul că presedintele Romaniei care trebuie sa fie presedintele tuturor este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada. Este tocmai ceea ce nu trebuie sa faca un presedinte. Cred ca trebuie sa iesim din aceasta logica a campaniei electorale si sa ne indeplinim fiecare obligatiile constitutionale. Sunt destui colegi, deputați, destui si de la alte partide politice care isi dau seama ca stabilitatea in Romania și modul in care ne raportam la această motiune” declara Dancila.

Viorica este de parere ca motiunea de cenzura nu va trece.

„Joi va fi motiunea. Asa cum am spus, motiunea nu va trece. Sunt destul de multi oameni responsabili care vad ca nu există de fapt o alternativa, decat dorinta de a darama guvernul si nu a pune nimic în loc. In momentul in care vii cu o motiune de cenzura trebuie sa vii și cu o alternativa pentru oameni, cu un program de guvernare, cu o formula guvernamentala, daca intr-adevar vrei sa dai dovada de seriozitate si sa creezi un val de credibilitate. Vedem doar dorinta de a da guvernul jos” a mai declarat aceasta.

Viorica Dancila a mai fost intrebata daca are un raspuns de la Klaus Iohannis in legatura cu propunerile de ministri interimari, aceasta a declarat:

„Nu am primit niciun raspuns. Nu cred ca este important ce raspuns primesc eu ca si prim-ministru, important este sa respecte Constitutia Romaniei. Toti trebuie sa respectam Constitutia, de la primul la ultimul cetatean. Eu nu ii cer decat sa respecte Constituția”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *