Dan Barna a declarat ca USR-PLUS va forma un guvern stabil cu PNL, dupa alegerile parlamentare

Dan Barna a declarat ca USR-PLUS va forma un guvern stabil cu PNL, dupa alegerile parlamentare

Dan Barna, presedintele USR, a declarat recent ca imediat dupa alegerile parlamentare, Alianta USR-PLUS urmeaza sa intre la guvernare alaturi de PNL. Cu toate acestea, in ultima perioada, dialogul dintre PNL si USR este din ce in ce mai contondent, in Parlament in special, nu exista o zi in care liderii celor doua partide sa nu se atace. Ceea ce inseamna, dupa explicatiile oferite de Dan Barna, ca se intra in logica de campanie electorala.

Dan Barna a mai declarat ca, atunci cand masurile sunt corecte este si normal sa le sustina, dar atunci cand sunt pe stilul vechiului USL se va protesta fara indoiala. Dan Barna mai sustine faptul ca partidele au intrat deja in logica de campanie electorala, in special ca va urma un an cu doua randuri de alegeri, asta in cazul in care nu vine un al doilea val al pandemiei.

S-a iesit din starea de necesitate, se incearca revenirea progresiva la normal, adica se reintra in logica de campanie electorala pentru alagerile locale care probabil vor avea loc in luna septembrie si pentru alegerile parlamentare cel mai probabil vor avea loc tot anul acesta daca totul este in regula. La sfarsit de septembrie alegerile locale si la sfarsit de decembrie insa totul depinde de faptul daca va exista sau nu un al doilea val al pandemiei cu coronavirus.

Alianta USR-PLUS vrea la conducere. Dan Barna a declarat faptul ca, dupa alegerile parlamentare, Alianta USR-PLUS urmeaza sa intre la guvernare alaturi de PNL. USR PLUS va forma in mod natural si previzibil viitorul guvern stabil al Romaniei cu PNL imediat dupa alegeri. Presedintele USR vorbeste despre o coalitie bazata pe proiecte, nu pe functii.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *