Concentrate proteice din zer vs Izolate din proteina

Concentrate proteice din zer vs Izolate din proteina

Cei mai multi sportivi integreaza in rutina lor fitness un supliment care sa le asigure aportul necesar de proteina si care sa accelereze cresterea masei musculare. Pudra din zer este cea mai utilizata la nivel global, fiind asimilata rapid de organism si avand beneficii dovedite pentru sportivi. Exista mai multe tipuri de proteine din zer, intre care concentratele proteice din zer si izolatele proteice din zer.

Pentru a face cea mai buna alegere, sportivii trebuie sa isi stabileasca obiective bine definite si apoi sa aleaga suplimentul care sa raspunda cerintelor personale, cum ar fi o regenerare mai rapida dupa antrenamentele intense sau un aport mai mare de proteine. KiwiGymeste un magazin online de suplimente pentru sportivi, avand o oferta care include cele mai cautate tipuri si branduri de proteine.

Concentrate proteice din zer – caracteristici principale

Fiind cea mai utilizata proteina, concentratul din zer are un continut proteic de 80% si o cantitate redusa de lactoza si grasimi. Avand o cantitate redusa de lactoza, este potrivit si pentru persoanele cu intoleranta, insa cel mai bine ar fi ca acestea sa se orienteze catre izolatele proteice.

Concentratele proteice din zer sunt cea mai putin procesata varianta de proteine si au efecte pozitive in reducerea concentratiei de glucoza din sange, fiind eficiente in obtinerea unei senzatii de satietate si in intarirea sistemului imunitar. Concentratele proteice din zer au cel mai mic continut de grasime in comparatie cu celelalte tipuri de proteine, cum ar fi izolatele.

Izolatele proteice din zer – caracteristici principale

Aceasta forma de zer este cea mai pura varianta dintre toate, izolatul proteic avand cel mai redus continut de lactoza si grasimi, ceea ce il face ideal pentru persoanele intolerante la lactoza sau persoanele care au probleme digestive. Izolatul contine 90-95% proteina, fiind obtinut in urma unui proces complex de purificare. Prin continutului proteic superior, izolatele proteice din zer se diferentiaza de celelalte tipuri de proteine. Acestea sunt mai usor de digerat si sustin cresterea si mentinerea masei musculare.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns